Cube Cross Race C:62 SL, GRX 810, Newmen Evolution SL R.32 eladó

Cube Cross Race C:62 SL, GRX 810, Newmen Evolution SL R.32

Újszerű (alíg használt) Cube CROSS RACE C:62 SL csúcskategóriás cyclocross / gravel kerékpár eladó teljesen ktg.-mentes állapotban. Mérete: M. (Felső csőhossz 56 cm, ülés csőhossz 53 cm, további geo. adatokat kérésre tudok küldeni). Fontos az 56- ne tévesszen meg senkit, ez M es bicikli!!!

 

Kiemelt tulajdonságok: 

 

·        600 eFT árelőny a 2024-es modellhez képest https://www.cube.eu/hu-hu/cube-cross-race-c-62-slx-teamline/ce0afb0fdc3c57621fe0362c74c3719f  (A C68-as modellhez képest meg több mint 1,150 eft az árelőny).

·        Könnyű,  feszes és kiváló rezgés elnyelésű karbon váz és villa (ami „terepezésnél” ,illetve a magyar minőségi utakon szinte már elengedhetetlennek mondható) osztályon felüli  geometriával, 

·        Természetesen átütőtengelyes és vázban vezetett bowdenekkel,

·        Ultra hatékony erőátvitel a csúcs GRX 810 / Easton karbon hajtóműnek és a kiváló tervezésnek köszönhetően,

·        Full GRX 810 mindenütt: kiválóan adagolható és brutál fékerő, villámgyors és tűpontos váltás minden körülmény között,

·        Óriási áttételű állományú 1*11 sebességes váltás

·        A többi alkatrész is csúcs minőségű és ergonómiájúkarbon kormány (az extrém körülmények között is  kiegyensúlyozott és tűpontos irányíthatóságért és a további súlycsökkentésért), karbon nyeregcső (a további rezgéselnyelésért), magas peremes Newman kerékszett (nem csak az légellenállás csökkentése és a jó sárvágás,  hanem az esztétikum érdekében is) stb.

·        válaszható CX versenyköpenyekkel ( a biciklin látható vadiúj  új Conti  gumikkal + 15 eft, vagy a külön képen látható gyári Schwalbe X-One Allround, Kevlar, 35-622 gumikkal). 

·        Tekintélyt parancsoló racsnihang.

Személyes tapasztalat alapján (sok gravel és cyclocross biciklit volt már alkalmam kipróbálni, nálam eddig ez a csúcs) a  biciklit leginkább versenyzőknek vagy lelkes amatőröknek ajánlom, 

·        akik a maximális kényelem, pehely súly és mégis tűpontos irányítás és ultra hatékony erőátvitel mellett

·        a maximális sebességet is szeretnék élvezni és

·        akiknek bejön ez az ultra spotos kinézet.

A cube a hivatalos oldalán így ír erről a biciklijéről (amit a saját tapasztalatom is teljesen alátámaszt):

"A cyclocross brutális lehet. Ezt pontosan tudjuk mi is a CUBE-nál - ezért készítettük el a Cross Race C:62 SL-t. Full karbon vázával - cyclocrossra tervezett full karbon villával kiegészítve - és olyan felszereltségével, amely a legkeményebb pályákon is helytáll, kellően könnyű, kivételesen hatékony és rendkívül jól irányítható, úgyhogy muszáj vele a mezőny élén lenned. A fejcsőnél bevezetett vázon belül futó bowdenek megszüntetik kidörzsölődést, a hajlított támvilla-felsőcső csatlakozással pedig könnyebben, gyorsabban és kényelmesebben vállra kapható a bringa. A versenyre kihegyezett geometria éles, fürge irányíthatóságot ad, a prémium C:62-es karbonunkból pedig könnyű, kivételesen merev és minden mozdulatodra érzékenyen reagáló vázat készítettünk, ahogy csak egy vérbeli versenygéptől elvárhatod. Az egyszerűség érdekében a Shimano új, 1x11 sebességes hajtásával szereltük fel, és még saját láncvezetővel is elláttuk, hogy ne kelljen amiatt aggódnod, hogy egy láncleesés teszi majd tönkre a versenyed. A 11-40-es fogaskoszorú óriási áttételtartományt biztosít, közvetítve az erőt a könnyű, merev Newmen Evolution kerékszettre és tapadós Schwalbe X-One külsőkre, a Shimano hidraulikus tárcsafékek pedig garantálják a kontrollt a legrosszabb körülmények között is, ami csak egy versenyen fogadhat. A Newmen Advanced karbon kiegészítők további súlyt spórolnak, az egész összeállítás pedig szinte könyörög, hogy keményen hajtsd meg. Neked mindössze annyit kell tenned, hogy tekersz, futsz és újra tekersz egészen a dobogóig...'"

Ezt a leírást és további részleteket (pl. specifikáció vagy geometriai adatok) itt találsz erről a bicikliről   

https://archiv.cube.eu/hu/2020/388500

 

 

Köszönöm, hogy végig olvastad, illetve bármilyen felmerült kérdéssel kapcsolatban nyugodtan forduljatok hozzám. A megosztásokat és ajánlásokat előre is köszönöm.

Látogatók: 844
Elmentették: 6
Cube Cross Race C:62 SL, GRX 810, Newmen Evolution SL R.32
Cube Cross Race C:62 SL, GRX 810, Newmen Evolution SL R.32
Cube Cross Race C:62 SL, GRX 810, Newmen Evolution SL R.32
Cube Cross Race C:62 SL, GRX 810, Newmen Evolution SL R.32
Cube Cross Race C:62 SL, GRX 810, Newmen Evolution SL R.32