Használt Reverse BRIX-IT kerékpártartó eladó

Reverse BRIX-IT kerékpártartó

BRIX-IT

A BRIX-IT egy forradalmian új kerékpáros falra szerelhető keret!  A legkisebb részletekig német mérnökök által kidolgozva. A BRIX-IT az első kefe alapú kerékpár-tartó. A kiváló minőségű konstrukció óvatosan és biztonságosan tartja a "közönséges" típusú kerékpároktól -az e-kerékpárokon át-, a hegyi kerékpárokat és a működtetése gyerekjáték.

Rögzítés

A BRIX-IT-t tartót a falhoz kell rögzíteni a keréktengely szintjén, majd vízszintesen vagy függőlegesen rögzíteni a falhoz kerékpárokat, amelyek gumiabroncs-szélessége 25 mm és 65 mm között lehet. Alkalmas hegyi kerékpárokhoz, e-kerékpárokhoz, verseny kerékpárokhoz, városi kerékpárokhoz és még sok máshoz is. A BRIX-IT kezelése egyszerű, mert a kerékpárt nem kell felemelni. Így a gyerekek maguk is tudják rögzíteni őket.

Használat

A tartó beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas - a matt porbevonat védi a keretet a korrózió ellen. A tartókefék nagy teljesítményű műanyagból készülnek, és hosszabb ideig alkalmazkodnak a gumiabroncs alakjához, de mindig vissza nyerik eredeti helyzetüket. Egyszerűen húzza át az ujjait a sörtéken, hogy a következő kerékpár is biztonságosan rögzülhessen. Csökkentheti a kefék közötti távolságot azáltal, hogy mindkét oldalán kissé megnyomja a tartót, hogy még a keskeny gumiabroncsokat is tökéletesen tartsák.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y0A0Fjn8ZZA

 

Rad Company - Downhill és Enduro kerékpárok webáruháza.

Használt, leszervizelt kerékpárjainkra, alkatrészeinkre 1 év garancia érvényes.

15.000- Ft felett ingyenes szállítás.

További termékeink: https://www.downhillendurokerekpar.hu/

Kérdés esetén ne habozz velünk felvenni a kapcsolatot! 

+36202266548 radcompany.info@gmail.com

 

 

Látogatók: 59
Reverse BRIX-IT kerékpártartó
Reverse BRIX-IT kerékpártartó
Reverse BRIX-IT kerékpártartó
Reverse BRIX-IT kerékpártartó