Használt Restaurált női favorit RokyCany eladó

Eladó egy frissen restaurált női favorit roky cany kerékpár.

A váz, illetve a villa fémtisztára való csiszolása után áttestek egy alapos zsírtalanításon, két réteg alapozáson, 4réteg festésen, illetve 2 réteg lakkozáson tehát nem lett ki spórolva belőle az anyag.

A kerekei vadiúj duplafalu Csepel felnivel, illetve continental contact speed defektvédett gumiköpennyel és continental belsőgumival vannak szerelve. A kerékagyak vásárlás után szét lettek szerelve és ki lett belőle pucolva a gyári silány minőségű zsír és egy premium shimano zsirzás után lett precízen összeszerelve.

A váltó egy 5 sebességes gyári favorit frikciós váltó (fokozat mentes) ez is kapott egy teljes szétszerelést tisztítást és zsirzást.

A nyeregcső egy 400mm-es Acor alu nyeregcső (új) rajta pedig egy Selle Monte Grappa Liberty Max nyomáscsökkentet nyereg és egy sörnyitós szintén új nyeregcsőbilincs.

A kormánycsapágy maradt a gyári mivel semmilyen behatást nem véltem felfedezni a perselybe ezért egy alapos tisztítás után a premium shimano zsírral együtt ment vissza a helyére.

Hajtás:  sunrace króm 5 sebességes racsni

               sunrace 5 sebességes frikciós lánc (patentszemesre megcsinálva)

               négyszögtengelyes shimano középcsapágy

               krómozott egy lánctányéros hajtókar.

               bike fun pedál

               (természetesen itt is minden vadi új)

Fék: az egész gyári fékszerkezet szétszedve és kipucolva lett illetve kapott egy KLS Dual-Stop fékbetéteket és egy shimano stx rc fékkart rozsdamentes shimano bowdennel és jagweire bowdenházzal.

Kiegészítőként adom hozzá a krómozott ledes első és hátsó lámpát, egy SKS Germany váz-pumpát illetve a csomagtartóhoz egy gumipókot.

A kerékpár nagy odafigyeléssel és aprólékos munkával készült igényes jó minőségü alaktrészekből, ha esetleg kifelejtettem volna valamit bátran keressenek E-mailen, telefonon illetve facebookon szinte mindig elérhető vagyok.

Ha esetleg több képet szeretne látni az építésről vagy a kerékpárrol nyugottan keressen.

Címkék: női váz
Hozzáadva 13 napja
Frissítve 8 napja
Látogatók: 109
Restaurált női favorit RokyCany Restaurált női favorit RokyCany Restaurált női favorit RokyCany Restaurált női favorit RokyCany
Hasonló városi kerékpár hirdetések