Használt NS Bikes Djambo egyedi mullet eladó

NS Bikes Djambo egyedi mullet

Üdv!

A már hirdetett bicaj kicsit átváltozott! Kapott egy vadiúj 29"es Rock Shox 35 Gold boostos első telót 150mm úttal (jelenleg), DebonAir vajpuha mozgással! 29"es 30mm széles felnis kerékkel (ebben szintén vadiúj agy, Shimano iparis-ezzel nem lesz berágott kónusz bajod!), új Hutchinson Kraken gumival. Hátul 27,5, tehát mullet. Sokkal jobb a geója, most adja ki igazán magából amit tud! Magasabb az eleje, kényelmes a kormány fogás, nem fekszel annyira az elejére. Ez a teló Motion Controlos, tehát alap odaút állítás Lockoutig! Visszaút csillapítása tág határok között állítható. Nagyon könnyen megindul, gyönyörűen mozog. Gyárilag 140mm volt, de 0km-es olajcsere, hézagoló kiszedés, Sram Butterezés és természetesen alsó láb tömítő alátét cserék után kapod meg a bicajjal, csak rá kell ülni és csapatni. 140-160ig belülről hézagolható.

A többi maradt: 1x10 Deore, Sram G2R 4 dugattyú, 180as tárcsák. 12x142 iparis agy hátul, 15x110 elől. 30,9 nyeregcső. 27,5+ váz. Egyetlen apró hibája a jobb támvilla felső részén enyhe horpadás, már én is így vettem. Az eredeti festés nem a legszebb, szürke lehúzható gumifestékkel lefújva. Egyébként új és újszerű alkatrészekkel.

A patentpedál marad, de adok egy cserélhető szegecses, masszív trailt helyette. Gumik cserélhetők új Schwalbe Tough Tom 2.6 mulletekre.

Saját, mért adatok a jelenlegi fotókon látható összeállításban:

  • T.táv 1180 mm
  • Reach (valós: bb horizontal cent. to headtube cent.) ~ 410 mm
  • BB cent. height 330 mm
  • Korm. szél. 780 mm
  • Head angle 64°
  • St angle 70°
  • St height (üléscső bilincs teteje/ hajlított merevítő teteje) 50/47 cm, L-es méret, 177 cm-mel még épp jó, efelett ajánlott
  • Ch.stay 420 mm
  • 14,6 kg

Új KS Lev SI 30,9/150mm dropperrel (levegő rafújás, fekete anodizált becsúszó, új precíziós illesztés https://kssuspension.com/technologies/precision-keyways/, gyorsan felpattan, fokozatmentes útállítás) +50e. Az alsócsőre csavarozható bowdentartó beszerzése folyamatban.

Egyéb kérdés esetén itt üzenetben, vagy telón elérsz. Plusz képeket tudok mailben küldeni.

Komoly érdeklődő esetén vonattal Szeged- Bp Nyugati vonalon fel tudom vinni megmutatni egyeztetés után.

Hozzáadva 3 hónapja
Frissítve 7 órája
Látogatók: 388
NS Bikes Djambo egyedi mullet
NS Bikes Djambo egyedi mullet
NS Bikes Djambo egyedi mullet
NS Bikes Djambo egyedi mullet
Hasonló mtb kerékpár hirdetések