Használt Limitált kiadású Scott Boulder eladó

Limitált kiadású Scott Boulder

Kategóriaváltás miatt eladó Scott Boulder kerékpárom. 

Limitált kiadású, csak Németországban és Ausztriában árusították a Scott 60. évfordulója alkalmából. Egyedi geometria, XC helyett inkább trail jellegű, 67 fokos head angle. Kifejezetten jó gép, sok dolgot változtattam rajta. Felfelé és lefelé is élvezetes.

Úgy terveztem, hogy szezon előtt kap egy nagyfelújítást, új alkatrészeket, de jött egy olyan lehetőség egy új kerékpárra amit nem engedhettem el, ezért azt megvettem, ő pedig azóta áll a garázsban. A felújításhoz a lebontást már elkezdtem, emiatt a fék egy olcsó Tektro ideiglenesen, de működik, teszi a dolgát, tehát üzemkész. Leírni igazából hosszú, személyesen bővebben el tudom mondani. 

A képektől annyiban eltér, hogy elől már 2x hajtás van rajta, az ülés pedig nem a krémszínű, hanem fekete. 

Festékleverődés van néhol, én így vettem. Ausztriában városi kerékpárként volt használva, onnan került hozzám, de én is elég keveset használtam, egy év alatt kevesebb mint 600 km-t mentem vele. 

Alkatrészekről: XCR32 teló, 180-as tárcsák elől hátul, 2x9 hajtás, Deore első, XT hátsó váltó, DT tubeless hátsókerék. 

Ajándékba adom hozzá az eredeti fékjét, teljesen jó, csak szét lett szerelve a hátsó, emiatt egy olajfeltöltés kell neki, normális szervízben 3-4000 ft. Ha ennél többet kérnek, akkor az lehúzás. Ha kéred, ingyen vihető még hozzá egy szett keveset futott Cross King gumi, a keskenyebb 2.2-es verzió. A kulacstartót adom vele, a váztáska, lakat, stb. nem tartozék!

Kipróbálni személyesen Tiszaújvárosban lehet, posta nincs. 

Érdeklődni üzenetben vagy SMS-ben lehet, idegen számot NEM veszek fel, de ha SMS-ben megkeresel előtte, akkor szívesen telefonon is egyeztetek, de vélemyénem szerint felesleges a potyekálás, gyere el, nézd meg, dönts róla élőben. Ár valamennyire alkuképes, személyesen, ha itt állsz a kerékpár mellett.

Hozzáadva 2 hónapja
Látogatók: 152
Limitált kiadású Scott Boulder
Hasonló mtb kerékpár hirdetések