Használt Gepida Alboin 300 CRS eladó

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált, egy tökéletes városi, és túrakerékpár. A mérete meglepően univerzális, hála a hosszan kihúzható nyeregcsőnek, és a túrázáshoz tervezett váz geometriának, nekem (190cm) és páromnak (170cm) is egyaránt kényelmes. A kerékpár fél éve esett át egy teljes szervizen, azóta kétszer volt használva. A szerviz során ki lettek cserélve a váltó, és fék bovdenek, a kormány markolata, is ergonomikus típusra lettek cserélve, valamint az első és a hátsó gumi is jó minősígű négy évszakos fény visszaverős Continental Contact plus-ra lett cserélve. 

A kerékpár felszereltsége:
-fix kilométeróra.
-kulacs tartó
-(a kresz szabályainak megfelelően) fény visszaverős túra pedál (nagy felület, csúszásgátló szegecsek, amik sáros időben segítik a stabil pedálozást)
-állítható keménységű, ki és bekapcsolható első Gepida RST teleszkóp.
-felszerelhető rá hátsó csomagtartó.
-tárcsafék fogadására alkalmas a váz és a teleszkóp is.
-a kényelmes vázgeometria részeként a hátsó merev villák smart move technológiája.
-kitámasztó
-shimano alivio váltószett 3x8

A kerékpár ideális túrázásra, illetve városi felhasználásra. Kényelmes, és megbízható. Akár egész napos tekerések során se válik kényelmetlenné.

A kerékpár Budapesten van, viszont Budapest és Pécs közt ingázok. Előzetes egyeztetés alapján, mindkét városban át tudom adni, meg tudom mutatni.

Hozzáadva 35 napja
Frissítve 7 napja
Látogatók: 260
Elmentették: 3
Használt Gepida Alboin 300 CRS eladó Használt Gepida Alboin 300 CRS eladó Használt Gepida Alboin 300 CRS eladó Használt Gepida Alboin 300 CRS eladó Használt Gepida Alboin 300 CRS eladó
90 000 Ft
Hirdető

Hasonló trekking kerékpár hirdetések