Használt Eladó Cube Aim 29 elektromos kerékpár eladó

Eladó Cube Aim 29 elektromos kerékpár eladó

Eladó jó állapotú Cube Aim 29 colos mtb kerékpárom, mely 2020-ban kapott egy elektromos átalakítást. 
A kerékpáron találhatóak kopások, horzsolások, de sehol nem volt repedve, törve vagy hegesztve. 
Kényelmesen, gyorsan és izzadásmentesen lehet vele városban ingázni. Gond nélkül mássza meg a Gellért hegyet, és könnyű terepen is jól boldogul. 
- 21 colos váz. A képeken a 186 cm-es magasságomhoz állítva a nyereg. 
- 350W-os agymotor, mely tavaly nyáron szervizelve lett: teljes szétszedés, kitakarítás, újrazsírozás, összes csapágy cseréje japán Koyo gyártmányra. Megbízhatóan teszi a dolgát, sosem volt vele probléma. 
- A kormányon egy kisebb gázkar található, mellyel szabályozható a villanymotor teljesítménye. A vezérlő elektronika a vázon látható vízálló szerszámtartó kulacsban lett elrejtve. Nincs benne sebességkorlát, körülbelül 30-35 km/h-ig lehet vele gyorsítani. 
- Az akkumulátor 36V feszültségű, 10Ah kapacitású . Az én 80 kilós súlyommal és folyamatosan maximális rásegítéssel használva 25-30 km-t megy el. Az akku tartó keret a vázon lévő kulacstartó furatokhoz van rögzítve, így igény esetén egyszerűen cserélhető tetszőleges típusra.
- Az akku pakk kulccsal levehető a vázról (mindkét gyári kulcsa megvan), és a mellékelt két töltő adapterrel akár otthon és a munkahelyen is lehet tölteni. 
- A kerékpár kapott hátsó csomagtartót, első-hátsó sárvédőt, és nagy fényerejű ledes lámpákat is, amik a bicaj központi akkumulátoráról üzemelnek. A hátsó lámpán fékezéskor további 2 led kapcsol fel (beépített gyorsulás-szenzora van). Bátran lehet vele esőben is menni, nem kell az elektromos rendszer beázásától tartani. 
- 120 mm-es Suntour Epixon levegős teleszkóp állítható visszaút csillapítással (2021-ben vásároltam)
- Dt swiss 533D ebike kompatibilis felnik, amiken tavaly nyáron vásárolt, szinte még új Schwalbe Johnny watts 29x2.35 gumik találhatók 
- Hidraulikus fékrendszer Tektro féknyergekkel és Shimano MT400 fékkarokkal. Elől-hátul félfémes fékbetétekkel + adok hozzá egy pár bontatlan SwissStop félfémes ebike fékbetét szettet is. 
- Hollowtech rendszerű Shimano Deore hajtókar. 
- 9 sebsséges Shimano Altus váltó, elől Narrow Wide lánctányérral. Az eladás előtt vadonat újra lett cserélve a fogaskoszorú, a lánc és a lánctányér is.

A kerékpár megtekinthető Budapesten a 11. kerületben.  

Hozzáadva 23 napja
Frissítve tegnapelőtt, 20:14
Látogatók: 47
Eladó Cube Aim 29 elektromos kerékpár eladó
Eladó Cube Aim 29 elektromos kerékpár eladó
Eladó Cube Aim 29 elektromos kerékpár eladó
Eladó Cube Aim 29 elektromos kerékpár eladó
440 000 Ft
420 000 Ft
Hirdető

További hirdetései

Hasonló ebike kerékpár, pedelec kerékpár hirdetések