Canyon Endurace WMN CF vázszett, bringa eladó

Eladó Canyon Endurace WMN CF  karbon vázszett L-es méret, silk-pearl (gyöngyházfehér?) színben. Karbon váz, karbon villa karbon nyakkal, 1040+325 gramm (gyári adat). Nyeregcsőbilinccsel, kormánycsapággyal, gyári 100 mm-es (1 1/4-es!) stucnival. A gyári karbon nyeregcsöve plusz 10.000 ft. Pressfit közép, vázon belüli bovdenelvezetés, nyeregcső 27.2-es. A villán van egy festékleverődés, a felsőcsövön hajszálnyi karc, amúgy nagyon szép állapotban van. A gyári 5 év garanciából még van 4,5 év, számlát adom a vázszett mellé. Csak a színe miatt WMN (női) a geometria megegyezik a 'normál' CF bringáékkal.

Megnézheted, átveheted Zalaegerszegen. Elsősorban személyes átvétel. Ha érdekel, inkább ide írj, vagy e-mail ( csimpyfon168@gmail.com ) a telefont nem mindig tudom felvenni, de visszahívlak, főleg ha küldesz egy sms-t mirét kerestél.

Címkék: karbon vázanyag
Hozzáadva 3 hónapja
Frissítve 13 napja
Látogatók: 698
Elmentették: 2
Canyon Endurace WMN CF vázszett, bringa eladó Canyon Endurace WMN CF vázszett, bringa eladó Canyon Endurace WMN CF vázszett, bringa eladó Canyon Endurace WMN CF vázszett, bringa eladó
Hasonló országúti kerékpár váz hirdetések