Bőrönd, (nagyon) nagy -kerékpárszállításra

Bőrönd, (nagyon) nagy -kerékpárszállításra!

Eladó a képeken látható hatalmas "Robinzon" bőrönd.

Eredetileg nem kerékpáros táskának lenne ez kitalálva, de én pl. másra sem használtam, mint kerékpár szállítására, -hát akként is hirdetem itt.
Használt, viseltes, nem olyan szép és vannak kisebb hibái, -de tulajdonképpen hagyományos bőröndi mivoltában is használható azért, -kerékpárszállításra meg pláne!
Én történetesen egy 26-os kerékméretű, összecsukható kerékpárt vittem benne magammal, jópár utazásomra, nyaralásra. (Vannak utazási irodák, amelyek -ha jut még neki hely, -nem zárkóznak el estleges "extra" csomag szállításától sem buszos üdülőjárataikon, -ezt ki is tudtam használni, -ezzel a bőrönddel!) De méretei akár 28-as kerékméretű komplett kerékpár -összecsukhatóét természetesen, a vázból kiszedett kerekekkel -szállítását is lehetővé teszik!
A külseje itt-ott horzsolt, sérült, a bélésanyag szintén meg lett gyepálva, a cipzár sem tökéletes, de azért az is használható.
A kihúzható, kis fogantyús húzó heveder kiszakadt a helyéről, -rácsomóztam arra a mellette lévő nagy, oldalsó fogantyúra -és így is működik a dolog. 
A külső anyag és a bélésanyag között műanyag merevítő lemez van mindenhol, a fenék kivételével, -az elülső és a hátulsó nagy oldalakban ezek épek, viszont a felső -és a kis oldalakban elkezdtek széttöredezni, -a letört részeket kiszedegettem... 
-Ez sem különösebben érdekes, -ami a használhatóságot illeti.  
A gyárilag benne lévő fa fenéklap már törött volt, amikor a bőrönd hozzám megérkezett -és azt én kicseréltem egy 0,75 mm vastag, rozsdamentes acéllapra, -erre lettek rádolgozva a kerekeket tartó részek, ill. a bőrönd tartását, belső vázát adó, annak középvonalában körbefutó acélszalag. -Jobb , mint újkorában!
Az eredeti, egyszerű, teljesen műanyag kerekek is ki lettek cserélve csapágyazott (gördeszka) kerekekre. 
(Ezek közül az egyik kissé el lett nyalva, mivel egy kavics által megszorult, álló állapotában is csak tovább vonszoltam az aszfalton egy darabig, igen bölcsen, -azt nem ártana lecserélni, -de különben így sem vészes, -csak picit döcög, menet közben...) 
Az első pár kerék forgózsámolyos.
A bőrönd belső terének figyelemreméltó méretei:
-szélessége 80 cm,  
-legnagyobb magassága 67 cm,
-mélysége kb. 30 cm, -de ennél még vastagabbra is ki lehet tömni. (a szélesség és magasság fix, az említett körbefutó acélszalag miatt)
Számzár is van rajta.

Kívül-belül megtisztított állapotban!

Címkék: túratáska típus
Hozzáadva 12 hónapja
Frissítve 33 napja
Látogatók: 230
Bőrönd, (nagyon) nagy -kerékpárszállításra!
Bőrönd, (nagyon) nagy -kerékpárszállításra!
Bőrönd, (nagyon) nagy -kerékpárszállításra!
Bőrönd, (nagyon) nagy -kerékpárszállításra!
Bőrönd, (nagyon) nagy -kerékpárszállításra!
Hasonló kerékpár hátizsák, kerékpár táska hirdetések