Akciós 499e Mint az új Kényelmes Trek Domane Carbon 2x11

Akciós 499e! Mint az új Kényelmes Trek Domane Carbon 2x11

Itt a TestBike-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

 apro@kpk-salebike.hu

 

 

Mint az új! Néhány alkalommal csak próbált, nagyon kényelmes TREK DOMANE ISOSPEED FULL CARBON komfortos országúti kerékpár sürgősen eladó!

A TREK DOMANE úgynevezett országúti komfortkerékpár, amelynél egyedi, nem csak rugalmas elmozdulást engedő megoldás biztosítja a kényelmet!

 

Vázszett:

TREK DOMANE FULL CARBON ISOSPEED "komfort-orientált" váz-szett

  • OCLV Carbon
  • IsoSpeed rezgéselnyelő hátsó felfüggesztés - speciálisan kedvezőtlen útviszonyokhoz fejlesztve (lásd kockakövek, töredezett aszfalt, stb.)
  • "Endurance" vázgeometria a nagyobb kényelemért – amatőr kerékpárosok sokkal jobban járnak vele, mint egy versenysportra fejlesztett országútival
  • BB90 integrált karbon középrész
  • Tapered 1,5" fejcső
  • Power Transfer Construction - masszív stabilitást fokozó csőátmérők
  • E2 speciális fejcső- és villanyak-kialakítás
  • DuoTrap kompatibilis – integrált jeladó GPS, computerhez
  • TREK IsoSpeed full carbon villa

 

Méretei: 54/M

  • Vízszintesen mért felső-cső hossza 54cm
  • Nyeregbilincsig mérve 49cm
  • Fejcső magassága 16cm (kényelmes testhelyzetet biztosít)

 

Igény szerint csak a vázszett külön 299eFT!

 

Váltás/hajtás:

SHIMANO 105 2x11 rendszer

  • SHIMANO 105 2x11 fékváltókarok
  • SHIMANO 105 2x11 átdobó
  • SHIMANO 105 11s hátsó váltó
  • SHIMANO szérián kívüli RS500 2x11s kompakt áttételezésű integrált hajtómű
  • SHIMANO integrált hajtás csapágyszett
  • SHIMANO 105 szérián kívüli féktestek

 

Kormányzás:

BONTRAGER Race Blade VR-C 31,8mm kormány

BONTRAGER Race Lite, 31,8mm stucni

 

Nyereg rész:

BONTRAGER Twin-Bolt nyeregszár

BONTRAGER Komfort (kényelmes) nyereg, vagy

- igény szerint BONTRAGER CARBON nyereggel +35eFT

 

Kerekek:

BONTRAGER RACE kerékszett, vagy

- igény szerint a fotón látható 360eFT-os csúcs BOTY 50 FULL CARBON Tubular Aero országúti kerékszettel +140eFT

 

Mindössze néhány alkalommal próbált, fotók szerinti gyönyörű új állapotú comfort / endurance carbon országúti kerékpár!

 

Fejlécben szereplő akciós ár a hirdetési leírásunk szerinti alap konfigurációra és készpénzes fizetésre vonatkozik!

Opcionális tétel választása esetén a fejléc akciós árhoz adandó hozzá az opciós tétel +-os felára.

 

 

 

+INFO

A TREK DOMANE speciális országúti komfortkerékpár, amelynél rugalmas felfüggesztés fokozza a kényelmet. A DOMANE vázak lelke az IsoSpeed csillapítás. Mivel a hagyományos vázcsövek által nyújtott komfortérzet korlátozott, így a TREK aktív felfüggesztés kifejlesztése mellett döntött. Az IsoSpeed egy gyűrűs elasztomer segítségével rugózó rendszer, ami nem a támvillákat, hanem az ülőcsövet engedi elmozdulni a felső-csőhöz képest. Az ülőcsövet és a felső-csövet furatokon keresztül kötik össze egy csappal, amit rugalmas elasztomer ölel körbe. Ez a megoldás gyakorlatilag egy síkban engedi mozogni az ülőcsövet, ezzel együtt a nyerget, és jó hatásfokkal kezeli le a függőleges stresszeket, amiket például az úthibák okoznak.

 

Az IsoSpeed nyilván növeli a váz tömegét egy versenyhasználatra optimalizált Emondához képest, de a különbség minimális, mindössze 200-300 gramm. De mi ez ahhoz képest, hogy szó szerint kisimítja az utat, így a legkomfortosabb "komfort" országúti a piacon. Hazai utakon a Domane aranyat ér: ezt vásárlóinknak nem kell ecsetelni! Az IsoSpeed tehát a szó szerint kisimítja az utat. Emellett E2 villanyakat kapott, amely fokozza a stabilitást, továbbá hatékony csillapítást biztosít. Végezetül a DOMANE esetében alkalmazott „endurance” vázgeometria kényelmesebb testtartást tesz lehetővé, így például egész napos túrázáshoz, Gran Fondo megmérettetésekhez is ajánlható.

 

A tömeg alacsonyan tartásában kulcsszerepet kap a „400 Series” OCLV Carbon alapanyag. És hogy ne legyen túl sok a „hajlékonyságból” sem, a TREK a prémium alapanyagból Power Transfer Construction-nak elnevezett stabilitást fokozó csőátmérőket „faragott”. A BB90 integrált karbon középrész és a tapered 1,5" fejcső ugyancsak a stabilitást fokozza a vázszerkezetben. És itt már a vázon belüli bovdenvezetés is megtalálható, ezen felül pedig olyan extrák, mint a 3S chain keeper láncleesés-gátló, vagy a DuoTrap sebesség- és pedálcsapás-szenzor. És ne feledkezzünk meg a Ride Tuned Seatmast félintegrált nyeregcsőről sem, amely kényelmet fokozó, egyben a stabilitást is elősegítő technológia.

 

Természetesen egy ilyen fejlett országútihoz komoly felszereltség dukál: itt a SHIMANO 2x11 fokozatos 105 szettjét élvezhetjük, amely finom működést, hatékony hajtást, kiváló fékteljesítményt és finom modulációt kínál. Ez a kiváló bicaj a nem éppen tükörsima magyar utakon kerékpározó országútisok számára több, mint ideális választás!

 

Márkainfo:

Alapítása után 10 évvel, 1985-ben a Trek bemutatta az első kötőanyaggal készült alumíniumvázát, melynek technológiáját egyenesen az űripartól származott. 1992-ben mutatták be az első monocoque szénszálas konstrokciót, az ugyancsak a NASA-tól licenszelt OCLV technológiával. Megvalósításához a Treknek új üzemet kellett létrehozni. 1997-ben Lance Armstrong első Tour de France győzelmét egy Trek 5200-as kerékpáron szerezte meg. A siker óriási népszerűséget és bevételt hozott az amerikai cégnek, egy új fejlesztőcsoportot hoztak létre, ezzel folyamatosan a karbontechnológia élvonalában tudtak maradni. Az Armstrong korszak után sem maradtak győzelmek nélkül: gondoljunk csak Alberto Contador Tour de France, Giro és Vuelta elsőségeire, Vinokurov olimpiai bajnoki címére! A Trek vállalat tulajdonában van a Gary Fisher, a Klein és Bontrager márka. Az egyedülálló karbontechnológia mellett a vázakra adott élettartam garancia teszi a TREK-et a világ egyik legjobb kerékpárgyártójává!

Látogatók: 822
Akciós 499e! Mint az új Kényelmes Trek Domane Carbon 2x11
Akciós 499e! Mint az új Kényelmes Trek Domane Carbon 2x11
Akciós 499e! Mint az új Kényelmes Trek Domane Carbon 2x11
Akciós 499e! Mint az új Kényelmes Trek Domane Carbon 2x11
Akciós 499e! Mint az új Kényelmes Trek Domane Carbon 2x11
Hasonló országúti kerékpár hirdetések