Akciós 225e Csúcs Cannondale FSI HiMod Carbon 29 vázak

Akciós 225e ! Csúcs Cannondale FSI HiMod Carbon 29 vázak!

Itt a TestBike-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Csúcs CANNONDALE F-SI /FACTORY RACING HiMOD CARBON 29er csúcs MTB kerékpár váza sürgősen eladó!

 

Váz:

Csúcs CANNONDALE F-SI HiMOD CARBON 29er

 • F-Si Asymmetric carbon láncvilla
 • legkönnyebb és legerősebb Hi-MOD BallisTec carbon szövet
 • PF1.5" SI fejcső
 • PF30A rejtett carbon hajtás csapágyház
 • Rezgéscsillapító SPEED SAVE hátsó villa
 • Di2 elektromos váltórendszer kompatibilitás

 

Vázméretek:

1db L-es (Fekete/Zöld - FACTORY RACING)

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 62,3cm
 • Nyeregbilincsig mérve 48,5cm
 • Fejcső magassága 11cm

 

2db M-es (Piros/Fekete) - (Zöld/Fekete)

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 59,6cm
 • Nyeregbilincsig mérve 43,5cm
 • Fejcső magassága 9,7cm

 

1db S-es (Fekete/Zöld)

 • Vízszintesen mért felső-cső hossza 57,3cm
 • Nyeregbilincsig mérve 38,5cm
 • Fejcső magassága 9,7cm

 

Vázszett tartalma:

Váz+hátsó váltótartó+nyeregcsőbilincs

 

Mindegyik váz a fotók szerinti szép újszerű állapotban van!

 

+INFO

A CANNONDALE F-Si egy különleges XC/maraton 29er, amely megjelenésével jelentősen átértelmezte az XC merevfarú bringák kategóriáját. Az F-Si az első olyan MTB merevfarú, amit kifejezetten arra terveztek, hogy maximálisan megfeleljen a mai kor új típusú világkupa pályáinak keltette kihívásoknak. A versenyorientált koncepciót számos fejlesztés támogatja, az egyik a Hi-MOD karbonszerkezet alkalmazása, amely 80 grammal könnyebbé varázsolta a vázat. A másik természetesen a mai XC és maratonversenyzésben egyeduralkodó 29er kerékméret, gyorsabb, kényelmesebb és magabiztosabb irányítást tesz lehetővé, mint bármely más MTB kerékszabvány.

 

A hirdetésben látható csúcskategóriás bicaj váza magas szakítószilárdságú Ballistec Hi-Mod karbon alapanyagból készül, a technológiának a lényege az egyenletes a karbon szöveteket “összeragasztó” műgyanta tökéletes eloszlása. Anizotropikus szálirányokat használnak, vagyis a váz különböző részein a karbon alapanyag száliránya az aktuális erővonalaknak és terhelési irányoknak megfelelően van elhelyezve. De még itt sem ér véget a CANNNDALE által alkalmazott technikai arzenál: az itt látható csúcsmodellen olyan fejlett megoldásokat találunk, mint a PF30A Carbon csapágyház, az aszimmetrikus láncvilla, a rezgéscsillapító SPEED SAVE támvilla és nyeregszár, illetve immár a Di2 elektromos váltórendszerrel való kompatibilitás.

 

Az F-Si a fokozott merevség révén valódi sprintbajnok, amely az emelkedőkön és a végső hajrában a szó szerint aranyat ér. Az itt alkalmazott csúcstechnológia teszi lehetővé, hogy a váz bizonyos részei extrémen merevek legyenek, ott viszont, ahol nincs szükség rá, ott kényelmes maradjon.

 

Márkatörténet:

A Cannondale az egyik legnagyobb múltra visszatekintő amerikai kerékpármárka, 1971-ben Joe Montgomery és társai alapították. A túlméretes, hőkezelt alumíniumcsövekből készült kerékpárvázak úttörőjeként tartjuk számon, de a karbontechnológia kifejlesztésében is úttörő szerepet játszottak. Évtizedek óta a legkönnyebb, legstabilabb kerékpárokat egyértelműen a Cannondale kínálja. Az alkatrészek tervezése terén is több forradalmi újítást hoztak: ilyen például a túlméretes középcsapágytengelyek kifejlesztése (BB30-szabvány), illetve az ehhez tartozó üreges hajtóművek gyártása.

Látogatók: 551
Elmentették: 1
Akciós 225e ! Csúcs Cannondale FSI HiMod Carbon 29 vázak!
Akciós 225e ! Csúcs Cannondale FSI HiMod Carbon 29 vázak!
Akciós 225e ! Csúcs Cannondale FSI HiMod Carbon 29 vázak!
Akciós 225e ! Csúcs Cannondale FSI HiMod Carbon 29 vázak!