7,2 kgos csúcs S-Works elektromos váltóval eladó

7,2 kgos  csúcs S-Works elektromos váltóval eladó

Csúcs kategóriás, 7,2 kgm-os, 2,9 Mft listaárú  Specialized S-Works Roubaix SL3 Di2 elektormos váltóval full DURA ACE felszereltséggel, kerékszett nélkül, illetve 2 féle kerékszett opcióval eladó.

 

A kerékpár újszerű állapotban van, alig volt használva kb. 1,500 km-t futott), ami a fotókon is látszik. A kerékpár nagyon kényelmes és nagyon gyors is (erről többet a háttérinfó alatt láthatsz).

 

Vázméret: 56.

 

Váz: 1000 gramm alatti súlyú Specialized FACT IS 11r karbon  váz, megnövelt torziós merevséggel, és a Zertz rezgés-elnyelő betétekkel/ rendszerrel.

 

Villa: Specilalzed karbon ( Tarmac SL4, nem Roubaix).

 

Hajtómű: Shimano Di2 Dura - Ace FC 7950 50/34 T 172,5mm

 

Első váltó: Shimano Di2 Dura - Ace FD-7970

 

Hátsó váltó: Shimano Di2 Dura - Ace FD-7970 -A

 

Kazetta: Shimano Ultegra CS-6700, 10 sebességes 12-30 T

 

Fékek: Shimano Dura - Ace

 

Kerekek:

 

A. kerékszett nélkül 599.000 Ft

 

B. 2020 ban szeptemberében újként vásárolt,  300 km használt (szinte vadonat új)  Shimano WH-RS61 kerkékszettel, ami tubless gumit is fogad, jó minőségű és nagyon tartós, 729.000 Ft. 

 

C. vagy  a fotón látható 1500 km futott Mavic K10 Ksrium Yksion mega csúcs 383 eFt-os kerékszettel ("a legjobb kerék, ha nem használ valaki külön tréing és versenykereket" -Competitive Cyclist Reviews) ami a kerék képességeire és tartósságára is jól utal. 778.000 Ft.

 

Gumiköpeny: Turbo S Works Griptown (még az eredeti gumiköpeny, a kopottabb hátsón is látszik még a középső csík), 25 cm-ös "komfort" méretben.

 

Simano Di2 töltő

 

Súly: 7,2 kg.

 

Kerékpár márka / modell  háttérinfó:

 

A SPECIALIZED ROUBAIX legendás modell az elsőszámú kerékpár gyártó márka kínálatában. SPECIALIZED ROUBAIX nyergében olyan klasszikus versenyeket nyertek, mint a Párizs-Roubaix (Fabian Cancellara, Tom Boonen). Nem véletlen a tavaszi klasszikus World Tour verseny és a modellnév közti egyezés: a piacvezető kényelemcentrikus ROUBAIX-t a Specialized mérnökei a legrosszabb útviszonyokra tervezték, kisimítja még az francia „észak poklába” vezető utat is. A Specialized márkán belül pedig az S-Works képviseli a legmagasabb műszaki tartalmat és a felszereltségi szintet. Különböző Specialized S-Works országúti kerékpárokhoz több mint 500 győzelem fűződik a legmagasabb szintű WorldTour versenyeken.

 

A kerékpár évjárata 2012, viszont sokak szerint azóta sem gyártottak ilyen szép biciklit.  Valóban nagyon feltűnő jelenség mind a vonalvezetése, mind a festése, mind a mögöttes műszaki tartalom, mind pedig a tekintélyt parancsoló S-Works név miatt is.  A meghirdetett kerékpár pedig igazi kuriózum a hazai piacon, mivel nem túl sok van belőle ilyen állapotban és ilyen kevés kilométer-el.  Szóval szintem minden majdnem ugyanolyan szép és jó mint 2012 ben volt, a nagy különbség csak az, hogy most már mindez jóval elérhetőbb áron kapható, amíg más meg nem veszi.

Hozzáadva 27 napja
Frissítve tegnapelőtt, 22:04
Látogatók: 1304
7,2 kgos  csúcs S-Works elektromos váltóval eladó
7,2 kgos  csúcs S-Works elektromos váltóval eladó
7,2 kgos  csúcs S-Works elektromos váltóval eladó
7,2 kgos  csúcs S-Works elektromos váltóval eladó
7,2 kgos  csúcs S-Works elektromos váltóval eladó
Hasonló országúti kerékpár hirdetések