Használt 05.05ig 159e 50cm/M Focus Cariboo Peak Cross Deore LX

05.05ig 159e! 50cm/M Focus Cariboo Peak Cross Deore LX

Itt a TestBike-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

 

Újszerű, leszervizelt FOCUS CARIBOO PEAK minőségi cross-trekking kerékpár SHIMANO DEORE-LX minőségi felszereltséggel akciós áron sürgősen eladó!

 

Váz:

FOCUS CARIBOO PEAK

  • Discover Freedom sorozat – terepre is megfelelő, de aszfalton is fürge, ideális általános közlekedéshez, hétvégi kirándulásokhoz, opcionális kiegészítőkkel akár hosszabb túrákhoz is
  • Németországban tervezve és összeszerelve – a minőség jegyében az összeszerelés is Európában történik, nem Távol-Keletről importált kerékpár
  • 6061 ALLOY csőszett
  • Fejlett hydroform csőformálás, terhelés szerint változó falvastagsággal
  • „Mountain Cross” túra vázgeometria
  • 700c/29” kerékméret
  • Integrált fejcső-csapágy
  • Csomagtartónak, sárvédőnek felfogatási pontok

 

Méretei: M

  • Nyeregbilincsig mérve 50cm
  • Vízszintesen mért felső-cső hossza 57cm
  • Fejcső magassága 13,5cm (kényelmes testtartást biztosító cross/túra vázgeometria)

 

Első villa:

SR SUNTOUR NEX 4500 700C cross trekking teleszkóp

  • 63mm rugóút
  • Személyre szabható rugóelőfeszítés
  • Magnézium villalábak

 

Váltás/hajtás/fékezés:

SHIMANO DEORE/LX 3x9 fokozatos, széles áttételezést biztosító minőségi hajtásrendszer

  • LX 9s Light Action hátsó váltó
  • DEORE Dual Control 3x9s integrált váltó- és fékkarok – hasonlóképpen működik, mint az országúti fékváltókar, ugyanazzal a karral váltunk és fékezzük a kerékpárt
  • DEORE alsó bilincses 3x9s átdobó
  • SHIMANO szérián kívüli hajtómű, 3x9s, 48/38/28 trekking áttételezés, HG lánctányérok, nadrágszárvédő
  • SHIMANO szérián kívüli, DEORE-szintű V-fék  

 

Kormányzás:

RITCHEY PRO egyenes kormány, 7075 alloy alapanyag, extrém tartósság

CONCEPT EX állítható szögállást biztosító kormányszár

 

Nyereg rész:

CONCEPT EX AL nyeregcső

CONCEPT Sport nyereg, vagy

- a fotón látható top SELLE ROYAL FRECCIA komfort túranyereggel +10eFT

 

Kerekek:

FOCUS CONCEPT CROSS kerékszett, erős duplafalú alloy felni, ipari csapágyas agyak, rozsdamentes küllők

Prémium SCGWALBE G-ONE ALL-ROUND gravel/túra 700x35, hajtogatós Kevlar tubeless gumikülsők

 

Keveset futott, fotók szerinti szép állapotú, általunk átvizsgált, leszervizelt,  beállított cross túra kerékpár!

 

+INFO

Az itt meghirdetett CARIBOO PEAK a kedvező vételárat meghazudtolva mindent tud, amit egy hobbihasználatra szánt, egyben többféle célra alkalmas kerékpártól elvárható. Egyszerre fedi le a hétvégi kirándulásokhoz talán legalkalmasabb „cross”, és a mindennapos használatot megcélzó „urban” kategóriát, emellett valódi terephasználatra is alkalmas, azaz nem túl nehéz dűlőutakon is „meghajthatjuk”. Opcionális felszereléssel – amire elő lett készítve – akár hosszabb túrák is teljesíthető vele, a strapabírósága egyértelműen megvan mindehhez. Úgy is fogalmazhatunk, hogy csak rajtunk múlik, hogy mire használjuk, egy igazi jolly-joker!

 

A CARIBOO PEAK erős, hőkezelt 6061 T6 alumínium alapanyagot alkalmaz, lényegében a többi teljesítményre kihegyezett FOCUS kerékpárral megegyező váztechnológiát tudhat magáénak. A vázkialakítás klasszikus, duplán húzott váltó falvastagságú csőprofilokkal. A nagyobb terhelésnek kitett területeken és hegesztési varratok erősebbek és merevebbek, ezt hívja a FOCUS „Double Pass Smooth Welding”-nek, amelyek egyben szépen simított varratot jelent. A CARIBOO PEAK egyébként a Discover Freedom sorozat részét képezi, ami a gyártó szerint terepre is megfelel, de aszfalton is fürge, ideális általános közlekedéshez, hétvégi kirándulásokhoz, opcionális kiegészítőkkel akár hosszabb túrákhoz is.

 

Még nem említettük, hogy ez a bicaj is Németországban lett tervezve és összeszerelve, nem Távol-Keletről importált kerékpár, ami garanciát jelent a minőségre és megbízhatóságra. A CARIBOO PEAK sikerének egyik kulcsa a komfortos „Mountain Cross” vázgeometria, amely ideális a mindennapokra, hosszú távok megtételéhez. Akár 45mm széles ballonos külső gumikat is fogad, sárvédő, csomagtartó és egyéb kiegészítők számára konzolos rögzítés áll rendelkezésre.

 

A felszereltség tekintetében SHIMANO DEORE/LX 3x9 fokozatos, széles áttételezést biztosító hajtás- és váltórendszert élvezhetünk a kuriózumnak mondható DEORE Dual Control 3x9s integrált váltó- és fékkarokkal. Ezzel a bicajjal túrázhatunk, munkába járhatunk, de akár edzhetünk is nyergében, vagy akár mehetünk egy jót kirándulni múrvás vagy földutakon is!

 

Márkainfo:

A Focus márkát 1992-ben hozta létre a háromszoros cyclocross világbajnok német Mike Kluge. A cég jelmondata „Profiktól profiknak”. A legendás német minőségről és megbízhatóságról a Alsó-Szászországban található Cloppenburgban létesített gyár gondoskodik – a kerékpárok tervezése és összeszerelése minden esetben ott történik. 2006-ban jelenik meg az első karbonvázas Focus kerékpár, amely azonnal nagy sikert arat. Innen datálódik a profi országúti kerékpársporttal való szoros kapcsolata a márkának: először a Milram kerekeseinek szállítanak Focus kerékpárokat, majd az orosz Katyusa, illetve a francia AG2R sztárjai alatt teljesítenek szolgálatot. Se szeri se száma a ProTour versenysorozatban aratott sikereknek, beleértve a Tour de France-on és számos legendás egynapos versenyen elért győzelmeket, dobogós helyezéseket. Ezen felül például a kolumbiai nemzeti csapat vagy éppen az amerikai Jelly Belly Cycling Team is Focus kerékpárok által szponzorált.

Látogatók: 242
05.05ig 159e! 50cm/M Focus Cariboo Peak Cross Deore LX
05.05ig 159e! 50cm/M Focus Cariboo Peak Cross Deore LX
05.05ig 159e! 50cm/M Focus Cariboo Peak Cross Deore LX
05.05ig 159e! 50cm/M Focus Cariboo Peak Cross Deore LX
05.05ig 159e! 50cm/M Focus Cariboo Peak Cross Deore LX